Hvala našim partnerima i sponzorima što podržavaju našu misiju okupljanja poslovnih lidera Zapadnog Balkana. Vaš doprinos oblikuje našu poslovnu zajednicu i omogućava nam da pružimo izvanredna iskustva.

Sponzori i partneri

Podrška Ka Uspehu

  • Ko Su Naši Partneri?Naši partneri su lideri u svojim oblastima, deljenjem vrednosti i ciljeva. Ova saradnja obogaćuje članove i posetioce, otvarajući vrata kvalitetu, inovaciji i poslovnom uspehu.
  • Kako Podržavamo Partnere?Cilj nam je izgraditi dugoročna partnerstva zasnovana na koristi i poverenju. Kroz raznovrsne programe, partneri promovišu svoje usluge, povezuju se sa liderima i dobijaju vidljivost na sajtu i događajima.
  • Postanite Naš Partner?!Želite li postati deo naše mreže, kontaktirajte nas putem forme ili emaila. Rado ćemo razmotriti predloge i pronaći najbolji način saradnje za vaš i naš uspeh.
  • Zahvalnost Našim SponzorimaPosebno hvala sponzorima koji omogućavaju izuzetna iskustva na događajima. Vaša podrška ključna je za naše članove i učesnike.

Pozivamo vas da se pridružite našoj zajednici. Otvoreni smo za saradnju kako bismo unapredili poslovnu scenu i region Zapadnog Balkana.

Postanite Deo Naše Zajednice!

Hvala na interesovanju i podršci.

Kontaktirajte nas i budite deo naše poslovne budućnosti.

+381 60 0392 53 2